Novel·les exemplars.
La filyla del rey d'ungira, la filla del emperador Contantí, la comtessa fidel, amich e melis, lo fill del senescal d'Egipte.
Tapa dura, 186 pàg. bon estat. Barcino, 1980. Els nostres clàssics, 48
Referencia: Casilla 1.3.A.ctre
Tapa tova, 295 pàg. bon estat. Empúries,1995
Enlaces directos: EnCatalà + EdatMitjana + LiteraturaCatalana + LolaBadia + LiteraturtaClàssica +
Transacciones seguras y encriptadas con SSL.
Envíos a toda la U.E.
Compra con total confianza
Tapa tova, 295 pàg. bon estat. Empúries,1995
La filyla del rey d'ungira, la filla del emperador Contantí, la comtessa fidel, amich e melis, lo fill del senescal d'Egipte.
Tapa dura, 186 pàg. bon estat. Barcino, 1980. Els nostres clàssics, 48
Tapa tova, 220 pàg. en bon estat. Barcanova, 1991
Una de les novel·les més antigues de la llengua anglesa, i descriu bé el sistema esclavista de l'època.
Tapa tova, 113 pàg. bon estat. Edicions Eixample 1992
2 volums, obra completa. Tapes dures, bon estat. Orbis, 1984
Tapa tova, 144 pàg. en bon estat. La Magrana, 2004.
Escrita des de París durant els anys 30, el llibre explora la vida bohèmia de l'autor, entrellaçant episodis de promiscuïtat, pobresa i reflexions filosòfiques amb un estil narratiu innovador. Prohibit durant anys per la seva explícita sexualitat i contingut provocador, el llibre ha esdevingut un clàssic de la literatura moderna i un manifest de llibertat artística.
Tapa tova, 271 pàg. bon estat. Aymà, 1977
En una ciutat algeriana fictícia, la irrupció sobtada d’una epidèmia de pesta transforma la vida quotidiana en una lluita per la supervivència. A través de la figura del doctor Rieux i altres personatges, Camus explora el sofriment humà, la solidaritat i l’absurd de l’existència. La pesta és una al·legoria profunda sobre la resistència davant l’adversitat i un dels textos més representatius de l'existencialisme del segle XX.
Tapa tova, bon estat. Edicions 62 / labutxaca, 2009, 1a edició en aquest segell.
ISBN: 978-84-92549-54-2
Reprèn les seves memòries d'adolescència, allí on les deixava el seu primer llibre. Els viatges navegant pels rius; els ambients dels comerços de les petites ciutats russes, una sabateria primer, una botiga i taller d'icones després; la tristesa de la vida d'una familia petitburgesa on viu i treballa dues vegades; totes les feines que el protagonista anava prenent i deixant aporten a Gorki una doble experiència: recórrer misèries per les terres del seu poble estimat i descobrir el caràcter de la realitat mateixa de la vida russa de finals de segle. Per això, Caminant pel món és un document d'una colpidora humanitat, una de les millors obres de l'autor...
Tapa tova, 286 pàg. en bon estat. Ed.62, 1972.
Tapa tova, 130 pàg. en bon estat. V.Vives, 1998.
Tapa dura, 212 pàg. bon estat. Barcino, 1980
La història de retrobaments amb regust amarg entre un home i una dona que es van estimar i que creuen que encara s'estimen...
Llibre de tapa tova de 108 pàgines en Perfecte estat edicions butxaca 1984. (100.2. P. 1)
2 volums, obra completa. Tapes toves, bon estat. Bernat Metge, 1929
Dues obres adaptades per Francesc Nel.lo
Tapa tova, 102 pàg. en bon estat. Edicions 62, 1996
Tapa tova, 96 pàg. bon estat. Fund. Bernat Metge, 1932.
Adaptació de Rosa Navarro Durán.
Tapa tova, 370 pàg. bon estat. Edebé, 2009
novel·la clàssica de la literatura nord-americana que explora els temes de la culpa, la hipocresia i la redempció en una societat puritana del segle XVII. La història segueix Hester Prynne, una dona que és condemnada per adulteri i obligada a portar una "A" vermella brodada al pit com a símbol de la seva vergonya. Malgrat el rebuig social, Hester mostra fortalesa i dignitat mentre cria sola la seva filla, Pearl, i guarda el secret de la identitat del pare de la nena. Al llarg de la novel·la, es desvetllen les tensions internes dels altres personatges, com el reverend Dimmesdale i el marit de Hester, que actua des de l'ombra per venjar-se. Amb un estil ric i simbòlic, l'obra reflexiona sobre la moralitat, el pecat i les conseqüències de desafiar les normes socials.
Tapa dura, 292 pàg. bon estat. Avenç, 1910